Hem Oigong Kurser Varor Behandlingar Aktuellt

 

       Scanalka

Scanalka är ett sammansatt mineral-och spårmineralpreparat som innehåller ett 60-tal mineraler i lättupptaglig form. Alla mineraler och spårämnen i Scanalka är aminochelerade, det vill säga bundna till aminosyror, vilket gör dem lätta för kroppen att ta upp. Dolomitstenmjöl har tillsatts för att omvandla spårämnena till lättupptagliga orotater. För att ytterligare förbättra Scanalkas egenskaper har glukonater, laktater och orotater av kalium, natrium, järn, zimk, mangan, koppar och krom tillsatts.
Troligen finns det inget annat preparat som innehåller så många spårämnen i chelaterad form, vilket gör Scanalka mycket svår att ersätta med enskilda mineralpreparat.

  Scanalka innehåller de mineraler som man förlorar mycket av under klimakteriet, i samband med alla svettningar och vallningar. Så om man fyller på med scanalka mår man bättre, eftersom man då bromsar upp en annars nedåtgående spiral.

Dosering
3 tabletter 2 gånger dagligen.


Ingredienser

Kalcium,magnesium, järn, zink, koppar, jod, mangan, krom, selen, molybden, natrium, kalium.  Samt ett 60-tal spårmineraler i lättupptaglig form.
Dolomit, potatis- och majsstärkelse, ytbehandlingsmedel (talk och stearinsyra), tabletthjälpmedel (mikrokristallisk cellulosa).

Till topp

                                                                                                        

Kontakta oss

Tillbaka till kosttillskott