Hem Oigong Kurser Varor Behandlingar Aktuellt

Aqua Detox

Fotbad som avgiftar och renar kroppen från tungmetaller t.ex. kvicksilver som finns i amalgam och andra gifter. Balanserar de elektromagnetiska fälten, så att kroppens organ fungerar på ett bättre sätt.

 • Positiva effekter märks på flera områden:

 •  Förbättrar njurfunktionen

 • Skadliga fosfater så gott som elimineras efter fem behandlingar.

 • Ansenliga mängder nitrater utsöndras.

 • Temperaturen i benen stiger, indikerar på förbättrad cirkulation.

 • Blodcellerna visar en klar förbättring redan efter första behandlingen.

 • Behandlingarna tillför cellerna energi, och minskar på fria radikaler.

 • Vitaliteten ökar redan efter en behandling.

 • Mer info på Aqua Detox hemsida.

         

Öronljusbehandling

 

Zonterapi

Behandling av fötternas reflexzoner, gör att man kommer åt kroppens alla organ. Mycket verksam behandling som gör att kroppen självläker. Detta medför en stabil läkning , alltså ingen symptombehandling. Det krävs i allmänhet en serie behandlingar. Men när man fått balans, då känns behandlingen väldigt skön, behandlingen verkar i kroppen i upp till ett år.

 

Su Jok

En relativt ny behandlingsmetod som har stora likheter med zonterapi på både händer och fötter. Man behandlar enl. ett sk. sambandssystem. Man kan använda sig av olika redskap: palpetstav, magneter, nålar och  moxa.

Su Jok har utvecklats av professor Park Jae Woo från Sydkorea. Metoden bygger på ett österländskt tänkande och är en vidareutvecklig och systematisering av den traditionella kinesiska medicinen. Su Jok har skapat en brygga mellan kinesisk medicin och ayur veda. Det är tydligt att de båda tanketraditionerna kan kombineras både i teori och praktik.

Su Jok används till att förbättra alla kroppsliga problem.

 

Taktil Massage

 • Kan ges som helkroppsmassage eller bara delvis.

 •  Mjuka lugna dragningar med lätt tryck.

 • Verksam vid reumatisk, fibromyalgis eller annan värk. Också mycket verksam vid ångest och oro. Denna behandling upplevs som mycket avslappnande. En behaglig känsla sprider sig i kroppen som kan sitta i under ett par dagar.

 

Är ingen lyx ! Det är inte heller onödigt eller overksamt.

Tvärt om faktiskt !

När man tar emot taktil massage frigörs en massa hormoner som får dig att slappna av känna dig trygg och må bra.

Du hålls hela tiden varm. Man får massage på en del av kroppen i taget resten är väl "inboat"   i filtar.

Man väljer själv om man vill ha helkroppsmassage eller bara delar t.ex ryggen eller händerna.

Taktil massage är väldigt bra för stressade och överaktiva människor. Det är också väldigt bra för alla dom som har fibromyalgi och reumatisk värk. Dessa människor har ju svårt att tåla att man tar i dom alls. När man då ger taktil massage sprider sig värme o lugn i hela kroppen. Man blir lite dåsig känner sig skönt trött och väldigt avslappnad.

Terapeuten tar hela tiden ansvar för att det inte gör ont, att du ligger bekvämt och att du inte fryser. Taktil massage innebär att man masserar med hela handen mot huden enl ett speciellt mönster. Man använder väldoftande oljor, eller oljor som inte doftar alls. Man går igenom med terapeuten innan massagen hur man vill ha det både i fråga om oljorna och om massagen.

Det har visat sig att effekten av taktil massage varar längre vid mer regelbunden massage.

Om man har svårt att slappna av för att man har för mycket stress i kroppen eller för att man har för mycket värk i kroppen. Så har taktil massage faktiskt visat sig kunna hjälpa. Ont behöver faktiskt inte alltid fördrivas med ont. Handlar det om spända muskler och värk i kroppen, är taktil massage en bra behandling.

När man fått en behandling med taktil massage mår man bra, man känner sig "lite som ny" har jag fått höra av mina kunder.

Det jag vill ha sagt är att taktil massage inte är något som bara rika människor får för sin vällusts skull. Utan det är något som väldigt många skulle behöva få, för att dom skulle må mycket bättre då.

Du är hjärtligt välkommen till min lilla relax för en Taktil massage !              

 

 

Massagebehandling för onda och stela muskler.

Behandlingen görs efter det behov som aktiventen har. Den kan alltså vara djupgående eller mer ytlig. Vi behandlar olika problem allt ifrån fibromyalgi till djupgående problem i rygg, nacke och extremiteter. Behandlingen sker långsamt så att kroppen hinner med. Vi arbetar enligt "triggerpunktsteorin" vilket är verksamt för i princip all muskelsmärta. Och det ger en bestående läkning. Ofta är det nödvändigt att jobba igenom hela kroppen för att resultatet ska bli bra. Så ta god tid på dig för en behandling hos oss.

 • Vi använder alltid kallpressade ekologiska oljor ,och tillsätter eteriska oljor för doft och verkan, vid våra behandlingar.

 • Vi använder även  t.ex. ultraljud vid behandlingen.

 • Vi kan förstås även komplettera med våra andra behandlingsmetoder för att få ett bra och bestående resultat.

 

Magnetterapi

 • Läkemagneter som påverkar människans elektriska fält och får cellerna att arbeta med större kapacitet. Genom magnetterapibehandling ökar blodcirkulationen och därigenom syre och näringsdistributionen.

 • Vi människor utsätts för allt fler konstgjorda och ohälsosamma elektromagnetiska fält. Dessa medverkar till en allt sämre allmänhälsa.

 • Exempelvis: Stelhet i nacken, smärta i bröstet, minnesförlust, huvudvärk, förändring på blodtryck och på blodets sammansättning, matsmältnings och blodcirkulationsproblem. Elektroföroreningarna påstås också blockera hjärnans naturliga elektromagnetiska signaler till cellerna, varför kroppens immunförsvar försvagas.

 • Genom att fästa läkemagneter på aktuella akupunkturpunkter på kroppen, balanseras kroppens magnetfällt och man mår bättre.

 • Se även våra magnetprodukter

       

 

                                                         Ansiktsbehandling

      Ansiktsbehandling med galvaniskt instrument, slätar ut rynkor och bleker missfärgningar i    huden. Behandlingen har även positiv effekt på finnar ärr och förhårdnader i huden.

En ansiktsbehandling tar ca 1 timma Alla produkter som används är vetenskapligt framtagna och är inte testade på djur.

  

   Ansiktsbehandling kostar 400 kr.

Öronljusbehandling kostar 150 kr. Och tar ca 30 min.

 Övriga behandlingar kostar 350 kr

 

Till sidans topp

Kontakta oss